Over ons

Oxerbrood is een initiatief om lekker brood te bakken, op een eerlijke manier: met de hand, zonder toevoegingen. Brood dat je doet denken aan je vakantie en waar je moeilijk van kan afblijven. De ingrediënten worden van lokale leveranciers betrokken. We willen je het graag gemakkelijk maken: Een bestelling van drie of meer broden wordt gratis thuis bezorgd (mits in Epse, Gorssel of Eefde). Betalen kan gemakkelijk via de PIN en creditcard.

We zijn open van woensdag tot en met zaterdag. Om 7:30 gaat de oven aan en om 9:00 uur gaat het brood in de oven. Na 40 minuten is het klaar! Wim is er in ieder geval tussen 8.30 en  11:00 uur en van 14:00 tot 17:30.

Contactinformatie

telefoon: 06 46 62 45 95
email: bakker@oxerbrood.nl
adres: Oxerweg 22, Epse

oxerbrood0227

Over Wim Zegers

Ik heb als bedrijfseconoom gewerkt in de ICT en het bankwezen. Daarna heb ik me bezig gehouden als zelfstandig ondernemer met duurzame energie en elektrisch vervoer. Lekker en verantwoord eten vind ik belangrijk en ik hou van kleinschaligheid en duurzaamheid. Als oprechte francofiel voel ik me in Nederland wel eens tekort gedaan. Ik wil proberen om brood te maken dat een vakantiegevoel oproept: een brood met een uitgesproken smaak, een goede smaakvolle en knapperige korst en een smeuïge kruim om het dagelijks leven net even wat meer glans te geven.

Over Ingrid de Vries

Sinds 2017 ben ik betrokken bij Oxerbrood; ik bak de specials op vrijdag en zaterdag. Daarnaast werk ik voor een groene hogeschool in Velp als programma manager India en internationale relaties. Brood bakken is sinds we in Epse wonen en “aan huis” een B&B zijn gestart, een passie. Onze gasten genieten tijdens het ontnijt van het lekkere brood; zo ontzettend leuk!

Iets maken van simpele ingrediënten als bloem, meel, water, zout en (natuurlijke) gist vind ik een uitdaging en mooi om te doen. Als daar dan een lekker broodje uit komt ben ik super trots. Ik werk heel graag met desem omdat het erg lekker is maar gezonder voor de darmen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe recepten en probeer graag nieuwe broodjes uit.

Ingrid2

Route naar Oxerbrood